
Η OMNIPHOS αναλαμβάνει εξ’ολοκλήρου τον σχεδιασμό, την αδειoδότηση, την κατασκευή και τη συντήρηση αυτόνομων και διασυνδεδεμένων φωτοβολταϊκών σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.
Διασυνδεδεμένο φωτοβολταϊκό σύστημα
Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, πάντοτε με τις κατάλληλες διαδικασίες και προϋποθέσεις, οποιοσδήποτε έχει τη δυνατότητα πώλησης στο δίκτυο της ηλεκτρικής ενέργειας που παράγει μέσω φωτοβολταϊκών σταθμών. Η παραπάνω νομοθετική πρόβλεψη, που αποσκοπεί στην εξοικονόμηση των ρύπων και στην προστασία του περιβάλλοντος, δημιουργεί το κατάλληλο πλαίσιο για μία ιδιαίτερα συμφέρουσα επένδυση.
Κάντε κλικ εδώ για λεπτομέρειες για την αδειοδότηση των έργων.
Ο ενεργειακός συμψηφισμός (NetΜetering) επιτρέπει στον αυτοπαραγωγό να χρησιμοποιεί το δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ για να “αποθηκεύσει” την πλεονάζουσα παραγόμενη ενέργεια, με αποτέλεσμα τη σημαντική μείωση του κόστους.
